مدیرمسئول هفتهنامه «گلستانمهر» با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) یک الگوی کامل از حیات طیبه است، گفت: این بانوی بزرگ اسلام بهترین الگو در رشد و تعالی معنوی است.
علی منصوری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) در زهد و پارسایی، در سادهزیستی و دشمنستیزی، در تربیت فرزندان و دفاع از ولایت برای همگان نمونه است.
وی با اشاره به جایگاه ریحانه نبوی بیان کرد: حضرت فاطمه (س) مادری است که با یک دست دستاس و با دست دیگر مربی فرزندانی همچون حسن که صاحب حُسن جمال و صابر بر رضای خداست و حسیناش سرمشق مجاهدان تاریخ و زینب، زینت پدر و پیام آور عاشورا و ام کلثوم و محسن شهیدش شاهد همه مادران شهید در بلاد اسلامی است که مظلومانه با فرزندانشان در زیر بمبهای دژخیمان صهیونیستی به شهادت رسیدند.
این کارشناس رسانه ادامه داد: مادری که با وجود ملکوتیاش، مادری معنا یافت. بانویی که سرور زنان عالم است و حبیبهٔ حبیب خدا؛ او دختر را ریحانه دانست و با تولدش، نورانیت و لطافت خلقت معنا یافت و ننگ داشتن دختر از پیشانی عصر جاهلیت برداشته شد و دختر مباهات پدر گشت و وجود زن معنای واقعی مادری یافت.
منصوری گفت: با تولد حضرت فاطمه (س) درک صحیحِ؛ از دامن زن مرد به معراج میرود فهم بایسته و شایسته به خود گرفت و معنای برکت وجود دختر در کلام پیامبر اکرم (ص) با تولد صدیقه طاهره معنا شد و زن مسلمان با غیرت و پاکدامن؛ الگوی فاطمی یافت.
وی با اشاره به بینات مقام معظم رهبری درباره فضیلت حضرت فاطمه الزهرا (س) تصریح کرد: از لحاظ معنوی و رتبهٔ هویّت ملکوتی و جبروتی به جایی برسد که خشم او موجب خشم خدا بشود، خشنودی او مایهٔ خشنودی خدا بشود.
این فعال رسانه با بیان اینکه فاطمهٔ زهرا (س) یک الگوی کامل از حیات طیبه است، گفت: ایشان بهترین الگو و مقتدا در رشد و تعالی معنوی است. او در زهد و پارسایی، در ساده زیستی و دشمن ستیزی، در تربیت فرزندان و دفاع از ولایت برای همگان نمونه است.
منصوری همچنین به دیدگاه امام خمینی(ره) درباره تولد حضرت صدیقه کبری فاطمه الزهرا (س) پرداخت و افزود: «برای زنها کمال افتخار است که روز تولد حضرت صدیقه را روز زن قرار دادهاند، افتخار است».
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تاسی از جایگاه و قدر و منزلت دختر و زن مسلمان؛ دختران ما توانستند در جایگاه علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رشد یافته و امروز شاهد حضور زنان فرهیخته در تمامی عرصههای مختلف اجتماعی باشیم.
این فعال رسانه با اشاره به اینکه در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی، زن مسلمان انقلابی در بخش فقه فقاهت به درجه اجتهاد برسد و در مراکز علمی تاثیرگذار باشند، ابراز کرد: در اسلام زن و مرد در فطرت و خلقت نسبت به یکدیگر برتری ندارند، برتری بر اساس تقواست و هدف خلقت نیز برخورداری از استعدادها و امکانات، در کسب ارزشهاست و پاداش و جزای اعمال فارغ از جنسیت است.
منصوری گفت: بر اساس این آیه قرآن «فمن یعمل مثقال ذرّة خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شراً یره» و همگان در برابر خداوند یکسان میباشند فقط به واسطه رشد همهجانبه انسانی در سایه دانش و علم و تقوای الهی بر یکدیگر برتری دارند.
وی افزود: با نگاهی به سخنان معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) درباره فاطمه زهرا (س) میتوان به درستی به جایگاه زن مسلمان؛ به فهم درستی رسید.
این فعال رسانه با اشاره به این فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه اولین ویژگی فاطمه(س) زندگی و زیّ ساده و بیآلایش اوست، گفت: حضور فاطمه (س) در صحنه جامعه و دفاع از حاکمیت حق و مسائل سیاسی و حکومتی از جمله ویژگیهای دیگر اوست که وی را در میان زنان مسلمان ممتاز ساخته است.
منصوری بیان کرد: فرزندان معنوی فاطمه (س)، همواره در طول تاریخ درخشان شیعه، با الهام گیری از سیره آن بزرگوار، بر ضد دستگاههای ظلم و حکام جابر مقابله کردهاند.
وی با اشاره به بیانات حضرت امام خمینی (ره) درباره مقام زن و روز مادر گفت: تجسم عطوفت و رحمت در دیدگان نورانی مادر، بارقه رحمت و عطوفت رب العالمین است. ملتی که بانوانش در صف مقدم برای پیشبرد مقاصد اسلامی هستند آسیب نخواهد دید.
این کارشناس رسانه با اشاره به اینکه قرآن کریم انسان ساز است و زن نیز انسان ساز، افزود: سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است.
منصوری ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد درخشش و تاثیرگذاری بیشتر دختران و زنان جامعه اسلامی در استحکام نظام خانواده و حضور آنان در راه رسیدن به تمدن جهانی اسلام باشیم.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد